Καλώς ορίσατε…

Σε ένα χώρο για μεγάλους ανθρώπους… Όχι με κριτήρια… Την ηλικία, Την τσέπη, Τα υλικά αγαθά, Την κοινωνική θέση και Την αναγνωρισημότητα από τα Μ.Μ.Ε. Αλλά με κριτήρια… Τις πνευματικές ικανότητες, Τη νοημοσύνη και Το συναίσθημα!!!

'Angel of Mind'

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Αρχίσαμε.... Χρυσή Αυγή!

Ν. Μιχαλολιάκος: Εκτός αίθουσας όσοι δεν υπάκουσαν στο «εγέρθητι»!«Όλοι... έξω»• εκτός αίθουσας οδηγήθηκαν βιαίως οι έλληνες δημοσιογράφοι που δεν υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι», κατά την είσοδο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!

Οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο οποίος υπερθεμάτισε «Καλά σας λένε», και με χαρακτηριστική κίνηση τους έδειξε την έξοδο από την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Οι δηλώσεις έγιναν, τελικά, μόνον στους ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι κατόπιν ενημέρωσαν στους έλληνες συναδέλφους τους, που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο.

Με απειλητικές δηλώσεις όπως «ερχόμαστε» και με τη ρήση του Καίσαρα «veni, vidi, vici» («ήλθα, είδα, νίκησα»), ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής χαιρέτισε την είσοδο του κόμματός του στη Βουλή, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση κατά πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου